Hyller midtstopperduo

Kenny Dalglish roser i dag det “nye” midtstopperparet Daniel Agger og Martin Skrtel, som har spilt så bra de siste ukene at de nå holder en skadefri Jamie Carragher utenfor laget.

- Jeg synes aldri de har vært noe dårlig par, svarte Dalglish med sitt pokerfjes da en reporter på dagens pressekonferanse spurte om han var enig i at Agger og Skrtel de siste kampene har vist seg som et godt midtstopperpar.

- De spiller utvilsomt veldig bra begge to. Det dreier seg imidlertid ikke bare om midtstoppere og backer når det er snakk om forsvarsspill, det gjelder alle. Med en gang vi mister ballen, da starter vi forsvarsarbeidet for å få den tilbake så fort som mulig. Når vi klarer det, da kan alle gå framover hvis de ønsker det. En kunne bare se på søndag, hvor Daniel Agger forserte framover noen ganger og Martin scoret et mål.

- De har vært gode defensivt, men har også vært bra i det offensive.

- Konkurranse hjelper alltid, fortsatte manageren ut fra det at Jamie Carragher ikke har greid å komme tilbake på laget igjen etter at han ble skadefri, og at Agger og Skrtel nå er et førstevalg. – Nå er det ikke slik at de to guttene er nybegynnere, de er begge erfarne landslagspillere. Daniel skal til Polen og Ukraina med Danmark. Martin’s landslag har ikke kvalifisert seg, men begge er rutinerte spillere som vet hva dette dreier seg om.

- Da de først kom inn var det ved siden av Jamie og det var til stor hjelp for dem, slik det har vært for mange her. Jeg vil ikke undervurdere hva Jamie har gjort for dem, men de er begge i stand til å stå på egne ben.

- Jeg tror at når du respekterer folk, og vi har den ytterste respekt for Jamie, da er det vanskelig å holde ham utenfor laget, ut fra hva han har gjort for klubben og hva han står for her, kommenterte Dalglish om Jamie Carragher.

- Han er imidlertid også en intelligent kar og som vil forstå, selv om han gjerne skulle ha spilt.