Ince fortsetter neppe i Notts County

Liverpool krever at Tom Ince signerer ny kontrakt før han fortsetter i Notts County. Derfor blir sannsynligvis ikke låneoppholdet på Meadow Lane forlenget. Også Darby har returnert.

Notts County-manager Paul Ince kritiserer Liverpools opptreden ved å nekte ham å låne sønnen for resten av sesongen såfremt spilleren ikke signerer ny kontrakt på Anfield.

Thomas Ince har derfor returnert til Liverpool etter to suksessfulle måneder i Notts County der han scoret to mål på seks kamper.

Hans nåværende avtale med Liverpool utløper til sommeren. Liverpool har tilbudt 18-åringen en ny kontrakt, men han kommer sannsynligvis ikke til å signere den.
- Problemet var at han bare kunne komme tilbake dersom han signerte en ny kontrakt, uttaler Paul Ince til Nottingham Post.

- Hvis han ikke signerer, kan han ikke komme tilbake her, noe som er litt dumt. Det bare straffer gutten.

- Han har gjort det så bra her, og Liverpool ønsker å binde ham opp for overskuelig framtid.

- Jeg snakket med dem på tirsdag etter Hartlepool-kampen og de kom tilbake med et tilbud som var latterlig og ikke anerkjente guttens potensial.

- Han kommer uten tvil til å bli en Premier League-spiller i toppklassen. Han kan spille på høyeste nivå.

- Den neste kontrakten hans må bli meget god. Som det ligger an vil det ikke skje. Han har fem måneder igjen av kontrakten med Liverpool. Vi får se hva som skjer etter det.

Ince er en av fire leiesoldater som har forlatt Notts County etter nyttår. Stephen Darby har også returnert til liverpool.
- De har alle reist tilbake, noe som er meget skuffende. Alle fire har vært fantastiske og har hjulpet oss.

- Vi forsøkte å få det klart på onsdag. Et par andre klubber har kommet inn for Darby, men han ønsker å bli her.

- Det er irriterende, Hvis de henter tilbake disse guttene og setter dem inn på førstelaget, har jeg ingen problemer med det, men jeg forstår ikke dersom de skal bruke dem på reservelaget.