Ince nettet for Notts County

Thomas Ince storspilte og scoret for Notts County i dag. Både Ince og Stephen Darby spilte hele kampen da Hartlepool ble beseiret 3-0 i League One. Victor Palsson på benken for Dagenham and Redbridge.

Thomas Ince spilte en meget god kamp mot Hartlepool ifølge Notts Countys offisielle nettsted. Den utlånte Liverpool-vingen nettet kampens første mål, da han etter å ha tatt et par touch inne i feltet satte ballen kontant i nettaket med utsiden av venstrefoten fra 10-12 meters hold like før pause. Ince imponerte når han hadde ballen i beina, og var nær ved å komme på scoringslista allerede etter sju minutter, med et forsøk som hadde retning krysset. Han var også nær ved å øke til 2-0 på overtid i første omgang, da han fikk tak i ballen, satte fart mot mål, og skjøt like utenfor fra 25 meters hold.

Dette var Notts Countys andre 3-0 seier på tre dager. På lørdag vant nemlig County 3-0 borte mot Walsall, i en match hvor nevnte Ince spilte sin beste kamp for Nottingham-klubben etter at han ble utlånt fra Liverpool. Både Ince og Darby spilte samfulle 90 minutter også i den kampen.

I samme divisjon tapte Dagenham & Redbridge 3-1 på hjemmebane for Southampton i dag. Den utlånte Liverpool-spilleren Victor Palsson ble sittende på innbytterbenken hele kampen. Det gjorde islendingen også da Dagenham & Redbridge tapte 2-1 borte mot Brentford på lørdag.

Om ikke utlånsavtalene blir forlenget, returnerer nå Ince, Darby og Palsson til Liverpool etter dagens kamper.