Ince ønsker å fortsette i Notts County

Låneavtalen med Notts County utløper i dag, og Nottingham-klubben skal i samtaler med Liverpool for å forsøke å beholde Thomas Ince ut sesongen.

Thomas Ince har spilt god fotball for Notts County i det siste, og 18-åringen scoret sitt andre mål for League One-klubbens i 3-0-seieren mot Hartlepool i går. Hans to måneder lange utlånsavtale utløper i dag, og han vet foreløpig ikke om han får bli værende på Meadow Lane.
- Det føltes fint å score fordi det kan ha vært min siste kamp for Notts, uttaler Ince til Nottingham Post.

- Det har vært helt fantastisk for meg å komme til Notts. Jeg har likt hvert minutt her, så forhåpentligvis kan vi få forlenget låneavtalen.

- Hvis ikke, vil jeg ta meg alt det positive herfra tilbake til Liverpool.

- Det har vært en flott tid for meg. Jeg håper jeg har vist at jeg har vært verdt en plass på laget. Jeg tror jeg har blitt bedre for hver kamp.

- For å være ærlig vet jeg ikke hva som vil skje. Det er opp til Notts og Liverpool å bestemme. Uansett hvor jeg er, må jeg bygge videre på denne erfaringen. Mitt håp er å bli her, men jeg vet ikke.

- Det er et stort steg for meg å spille førstelagsfotball. Jeg hadde behov for det. Hvis jeg drar tilbake til Liverpool, må jeg vise dem den spilleren jeg er.