Ince ønsker samtaler med Dalglish

Notts County-manager Paul Ince ønsker samtaler med kollega Kenny Dalglish i Liverpool, i håp om at skotten går med på et nytt utlån Thomas Ince og Stephen Darby.

Både Ince junior og Darby spilte meget godt på utlån hos Notts County før nyttår, og nå ønsker altså Ince senior å låne sin 18 år gamle sønn og høyrebacken Darby ut sesongen. Thomas Ince gjorde to mål på seks ligakamper for County i løpet av det to måneder lange låneoppholdet i høst.

Mens Roy Hodgson var manager på Anfield var ikke Liverpool villige til å forlenge Ince junior sitt utlån til Notts County før vingtalentet hadde signert en ny kontrakt med Anfield-klubben. Ince junior har imidlertid avslått kontraktsforslaget han har fått, og der står saken.

- Situasjonen er som før for Thomas. Han kommer ikke til å skrive under kontrakten. Men ting kan forandre seg under Kenny, for han kan komme til å benytte ham i førstelagstroppen. Gjør han ikke det, vil jeg be om et møte med ham, uttaler Paul Ince til This is Nottingham.

Ince senior sier at sønnen er skuffet over at han ikke fikk fortsette i Notts County etter nyttår. 18-åringen skal være misfornøyd med at han måtte spille for Liverpools reservelag mot Sunderland, når han kunne ha spilt mot Sunderlands førstelag i FA-cupen for Notts County tre dager tidligere.

- Thomas overvar vår kamp mot Sunderland for å støtte guttene. Det var fint gjort av ham. Han var meget skuffet over at han ikke kunne være ute på banen, og at han måtte reise tilbake og spille for Liverpools reservelag mot Sunderland. De tuller med guttens psyke. Han er bare ung, og han ønsker å spille her fordi han trivdes her og ønsker å komme videre i karrieren, sier en tydelig irritert Ince senior.

- Vi vil også forsøke å hente Stephen Darby tilbake til klubben, for han gjorde det også bra her, avslutter Paul Ince.