Informant Meireles stortrives i LFC

Raul Meireles har god kjennskap til Braga fra tiden i Portugal. Han lever ut drømmen i Liverpool. Trives utmerket i ny posisjon under manager Kenny Dalglish.

Raul Meireles kom til Liverpool fra FC Porto for £11,5M sist sommer. Midtbanespilleren har god kjennskap til den portugiske ligaen og har gitt bra opplysninger om Braga til manager Kenny Dalglish.
- Jeg har spilt mot dem mange ganger. De har den samme treneren og benytter den samme spillestilen. Jeg har informert Kenny om det, sa Raul Meireles på dagens pressekonferanse på Estadio Municipal de Braga.

Meireles slet med å finne seg til rette i Liverpool under Roy Hodgson. Da ble 27-åringen benyttet mye ute til høyre på midtbanen. Etter at Kenny Dalglish tok over manageransvaret i januar, har Meireles funnet formen i en offensiv posisjon sentralt på midtbanen.
- Jeg er svært lykkelig i Liverpool. Jeg er meget fornøyd og lever ut drømmen ved å spille for Liverpool, fordi jeg synes det er en av de beste klubbene i verden. Så hvorfor skulle jeg ikke være fornøyd?

- Jeg jobber hver dag for å bli en bedre spiller og tilfredsstille manageren. Jeg jobber alltid veldig hardt, det spiller ingen rolle om jeg scorer mange mål for øyeblikket. Det viktigste er at jeg bidrar til suksess for laget.

- Det er en stor forskjell for meg med denne manageren (Dalglish) ettersom jeg spiller i en annen posisjon på banen, og det er en av årsakene.