Ingen avgjørelse om stadion

Administrerende direktør Ian Ayre understreket i dag at Liverpool FC ikke har tatt noen avgjørelse vedrørende det blir ny arena i Stanley Park eller om nåværende Anfield skal utbygges.

I forbindelse med nye kontrakter for Kenny Dalglish og Steve Clarke, benyttet media på dagens pressekonferanse også muligheten til å spørre Ian Ayre om det var noe nytt å fortelle i forhold til klubbens stadion.

- Situasjonen er uforandret. Vi behøver tid for å kunne få klarhet i hvilke muligheter det er i de to alternativene, forklarte Ayre i forhold til om det blir besluttet å bygge helt nytt i parken eller utvide og fornye Anfield.

- Noe som folk var veldig kritisk til overfor klubben de siste årene var at det ble tatt forhastede beslutninger og man ikke var i stand til å følge dem opp.

- Jeg synes vi har sett fra dag en av når det gjelder Tom (Werner) og John (Henry) at de vurderer alt grundig og de forventer at vi skal gjøre det samme.

- Det blir det samme i forhold til hva som har skjedd i dag (med utnevnelsen av Dalglish som permanent manager), når vi vet svaret vil vi fortelle det til alle. Vi er veldig opptatt av å finne det rette svaret.

- Den rette modellen ut fra et finansielt standpunkt vil diktere hvordan løsningen blir angående stadion. Vi er veldig heldig i og med at vi kan fylle vår stadion uavhengig av om vi er med i Champions League eller ikke, og det vil diktere vår evne til enten å bygge en ny stadion eller utvide Anfield. Vi skulle alle ønske at vi var med i Champions League, men det vil ikke påvirke vår avgjørelse angående stadion.