Ingen enighet om Warnock og Adam

The Independent skriver at Liverpool sliter med å sikre seg Stephen Warnock og Charlie Adam. Dersom Liverpool ikke får låne Warnock, kan det velte en overgang tilbake til Fulham for Paul Konchesky.

The Independent melder at Liverpool har problemer med å komme til enighet med Aston Villa om en låneavtale for Stephen Warnock, noe som kan resultere i at venstrebacken likevel ikke returnerer til Anfield.

Ifølge The Guardian krever Villa over £500 000 fra Liverpool for at Merseyside-klubben skal få låne Warnock ut sesongen. I tillegg krever Midlands-klubben at Liverpool betaler Warnocks lønn i sin helhet i denne perioden. Dette er krav Liverpool ikke går med på. Warnock har ikke spilt for Villa siden 4-0 tapet for Manchester City i desember.

Dersom Ormskirk-gutten ikke gjenforenes med gamle lagkamerater i Liverpool, vil det tvinge Kenny Dalglish til å beholde Paul Konchesky. Liverpool-manageren er i ferd med å godkjenne en overgang tilbake til Fulham for venstrebacken. Også det på lån.

The Independent melder ellers at Blackpool i går ettermiddag ikke hadde mottatt noe nytt bud fra Liverpool på Charlie Adam.