Ingen kamp mot Brøndby i sommer

Brøndby har en treningskamp til gode mot Liverpool etter salget av Daniel Agger i 2006, men slik det ser ut blir kampen heller ikke avviklet denne sommeren.

Brøndby fikk ved salget av Daniel Agger i 2006 en avtale med Liverpool om en treningskamp på Brøndby Stadion. For den danske klubben har kampen ligget meget høyt på prioriteringslisten over sommerens aktiviteter, men det ser ikke lovende ut med tanke på et besøk fra Liverpool.
- Vi må dessverre innrømme at kampen mot Liverpool ikke blir noe av i år, sier Brøndbys direktør Jan Lockhart til tipsbladet.dk.

- Vi har jobbet hardt for å få det til, men med de datoer som Liverpool har tilbudt oss lar det seg ikke gjøre. Den blir for tett i forhold til våre e-cupkamper. Liverpool har også et stramt program, og med våre forskjellige ønsker finnes det ikke reelle muligheter.

Brøndbys ønske er å få Liverpool til Danmark til den årlige Kjeld Rasmussen Cup, men motstanderen blir trolig enten skotsk eller tyrkisk.
- Liverpool skylder oss stadig en kamp. Vi kommer til å jobbe for å få den avviklet da det stadig er viktig for oss. Men i år må vi se oss om etter alternative motstandere. Vi har jobbet med 6-7 forskjellige løsninger, og det kan blant annet ende med en kamp mot skotsk eller tyrkisk motstander.

Brøndby har også avtaler med skotske Celtic og tyrkiske Istanbul B.B i forbindelse med salgene av henholdsvis Morten Rasmussen og Samuel Holmen.