Ingen nye skader

Kenny Dalglish sa under dagens pressekonferanse på Melwood at hans tropp ikke har fått noen flere skadeproblemer å hanskes med i etterkant av Fulham-kampen.

Liverpool må imidlertid klare seg uten suspenderte Jay Spearing mot QPR, og Lucas Leiva er som kjent ute for resten av sesongen. Dalglish sa ellers at rehabiliteringen til Steven Gerrard går fint, men kapteinen er ikke aktuell for lørdagens kamp.

- Vi er skuffet over at vi ikke vant kampen mot Fulham. Men vi må bare komme oss videre. Vi lot oss ikke rive med når vi vant kamper og fikk en lang rekke kamper der vi var ubeseiret, så vi vil ikke deppe for mye over et tap heller, var ordene Dalglish åpnet sin pressekonferanse med.

- Vi sa i forrige uke at vi ikke er fornøyd med å spille uavgjort, og da er vi helt klart ikke fornøyd med å tape 1-0 for Fulham. Med all mulig respekt for Fulham, er det ikke der vi legger lista. Vi ønsket å ta de tre poengene, men vi klarte det ikke. Vi må bare fortsette å ha tro på oss selv, og gjøre det vi kan best. Det er opp til oss selv å ta vare på sjansene vi skaper, fortsatte han.

Nyopprykkede QPR er altså helgens gjester på Anfield. London-klubben ligger på 12.plass på tabellen, etter å ha plukket 16 poeng på sine første 14 kamper. Dalglish er imponert over hvor bra London-laget har klart seg i toppdivisjonen.

- Jeg synes de tre nyopprykkede lagene har gjort det meget bra. QPR spilte bra mot Manchester City på Loftus Road, og var uheldige som ikke vant. Dersom de kan gjøre det bra mot laget som topper tabellen, er jeg sikker på at de kan gjøre det bra når de kommer til Anfield også. Det eneste vi kan gjøre er å konkurrere mot dem så godt som vi kan.

- QPR fikk en dårlig start på hjemmebane, og tapte 4-0 for Bolton i første kamp. Deretter fikk de ny eier, og Neil Warnock fikk noen pund å handle for. Han brukte pengene godt, og det har hjulpet dem til å bli bedre.

Dalglish ser frem til å bryne seg på et Neil Warnock-lag igjen.

- Neil opptrer på samme måten både foran og bak kamera og mikrofoner, selv om han ikke liker å være så langt unna dem. Jeg tror han liker rampelyset bedre enn en del andre, spøkte Dalglish.

- Han er litt av en type. Det er flott at han er i Premier League, og det var fantastisk for QPR å rykke opp som mestere. Han har gjort det strålende, selv om de fikk en dårlig start. Han har brukt pengene den nye eieren gav ham fornuftig, og de har fått opp dampen. De er et formidabelt lag, noe som er bra for ham, og jeg er sikker på at han nyter det. Jeg ser frem til å ta en drink med ham etter kampen.

Ellers tror Dalglish at Jonjo Shelvey kan gjøre en jobb for førstelaget i fraværet til Steven Gerrard, Lucas Leiva og Jay Spearing. 19-åringen ble som kjent hentet hjem fra utlånet i Blackpool etter at Lucas ble skadet. Denne uken gjorde han to mål i reservelagskampen mot Sunderland.

- Vi hentet ham tilbake fra Blackpool, hvor han spilte et par fantastiske kamper. Han spilte en time for reservelaget på tirsdag, og gjorde et par mål.

- Vi vet hva Jonjo står for, og det var en nyttig erfaring for ham å bli utlånt til Blackpool. Dersom vi får alle tilbake etter skader og suspensjoner, kan det bli aktuelt å la ham gå på et nytt utlån. Men nå som han er her, kan han bidra for vårt lag, slik han gjorde i de mange kampene hvor han kom innpå i fjor.