Ingen «rød» duell på Meadow Lane

Nathan Eccleston spilte 74 minutter for Charlton i 0-1-tapet mot Notts County. Stephen Darby har returnert til Liverpool for å pleie en ankelskade.

Det lå i utgangspunktet til rette for en mulig “rød” duell da Nathan Ecclestons Charlton møtte Stephen Darbys Notts County på Meadow Lane i kveld. Nathan Eccleston var imidlertid den eneste av de to Liverpool-spillerne som kom på banen. Angriperen ble byttet ut etter 74 minutter. 20-ringen burde gitt gjestene ledelsen like før pause, men keeper var kjapt ute og avverget forsøket.

Stephen Darby var ikke involvert fordi han ifølge Notts Countys nettside har returnert til Liverpool for å pleie en ankelskade.

Selve kampen endte med 1-0 til Notts County. "The Magpies" har nå åtte poeng ned til nedrykksstreken og flere kamper til gode på lagene bak på tabellen. Charlton ligger rett utenfor playoff-sonen, men har også spilt færre kamper enn de argeste konkurrentene.