Innøvd corner

Matchvinner Dirk Kuyt sier at man nå får betalt for ekstra trening på dødballer. Nederlenderen ble ikke affisert av tidligere avspark, og nå ønsker han ny borteseier i London mot West Ham.

- Vi prøver å legge mer vekt på våre dødballer og det fungerte bra i kveld, uttalte Dirk Kuyt til liverpoolfc.tv etter 1-0 mot Sparta Praha. I en kamp hvor han selv ble matchvinner med en heading etter corner.

- Vi holdt buret rent igjen og det er bra at vi nå ikke slipper inn mål på faste situasjoner, men scorer på de vi har selv.

- Vi må ta et skritt om gangen og se fram til neste runde. Vi var uten Glen Johnson, Andy Carroll, Luis Suarez og Steven Gerrard, fire av våre beste spillere. Jeg synes det ser veldig positivt ut siden vi spiller bedre og bedre og utvikler oss hele tiden.

- Det var ikke så ille da vi stort sett forberedte oss på samme måte, fortsetter Dirk om det faktum at noen kamper i Europa League nå starter to timer tidligere på kvelden. – Det affiserte ikke meg. Jeg vet ikke hvordan det var for de andre spillerne, men jeg synes fortsatt det er beste å spille 8pm (kl 21.00 norsk tid).

- Vi må nå fortsette vår rad av ubeseirede kamper og holde det gående. Nok en borteseier ville vært enormt for oss og det er noe vi ser fram til, forklarer energibunten før møtet med West Ham til søndag.

- Vi likte vår siste tur til London og kampen mot Chelsea, hvor jeg synes vi gjorde en glimrende innsats. Forhåpentligvis kan vi gjøre det samme mot West ham, holde buret rent og vinne kampen.

Til slutt berømmer Dirk sin lagkamerat Jamie Carragher, som satte ny kamprekord i Europa.

- Det er utrolig hva Carra har oppnådd. Han er en legende og har gjort det meget bra.

- Manageren bestemt at han skulle bli hvilt, men det var behov for at han skulle komme innpå og jeg synes han var utmerket.