Interessert i argentinsk midtstopper

Liverpool har Matias Silvestre hos Catania i kikkerten, men det er transfermål fra Premier League som ventes å være nærmere en overgang til Anfield.

- Det er to italienske klubber som jakter på ham, men Liverpool og Villarrealer også interessert i Silvestre, siteres manager Pietro Lo Monaco på hosCatania i Serie A.

Silvestre er Matias Silvestre (26) som har hatt en god sesong som kaptein ogmidtstopper hos Catania, og argentineren ledet klubben til en 13. plass i åretsSerie A.

- Vi vil få det vanskelig med å kunne beholde ham her, når en tenker på hvilkenstor spiller han er, fortsetter Lo Monaco. Silvestre bidro også med femscoringer i årets sesong og innehar italiensk pass.

Matias Silvestre er likevel ikke det mest omtalte navnet i forbindelse medLiverpool, når ryktebørsen i dette transfervinduet settes inn i høygir. ConnorWickham, Charlie Adam og Stewart Downing er de spillerne som nevnes sterkesttil en snarlig overgang til Anfield, etter at sportsdirektør Damien Comolliuttalte at Liverpool ønsket å handle mer og om mulig raskt.

Wickham er sammen med Jordan Henderson i Danmark og England U21, og Liverpoolskal ha fått avslått et bud på £8M av Ipswich. Sunderland skal også være sterktinteressert i den 18-årige spissen, men de helrøde anses som favoritter til åsikre hans underskrift.

Charlie Adam er for tiden på ferie, men Comolli og Dalglish ventes å prøve åhente playmakeren fra Blackpool da han kommer tilbake fra øyriket.

I tillegg er det ingen stor hemmelighet at Liverpool har minst en ving, enmidtstopper og en venstreback på sin ønskeliste.

Stewart Downing er en spiller som stadig nevnes som ny flankespiller, mensituasjonen i Aston Villa er noe uklar i en klubb uten manager og hvor AshleyYoung synes å være i ferd med å sluttføre en overgang til Man Utd. SylvainMarveaux kan også fortsatt være aktuell på Bosman fra Rennes. Daily Mirror trorDowning er favoritt til å komme til Anfield, mens Charles N’Zogbia kan være etalternativ fra Wigan.

Mirror tror Jose Enrique hos Newcastle fortsatt er mest aktuell som venstreback,selv om det nå er lagt inn bud for Arsenals Gael Clichy.

I midtforsvaret er Scott Dann hos Birmingham og Mamaou Sakho hos PSG navn somnevnes, fortsatt i større grad enn Matias Silvestre.