Intet bud for Cole

Det har svirret mange rykter rundt en mulig overgang for Joe Cole, etter en skuffende første sesong på Anfield, men ifølge Liverpool Echo har det ikke kommet noen seriøse henvendelser for Liverpools nr. 10.

Det har de siste dagene vært spekulert i at Tottenham skal være interessert i åbetale £3M for å hente Joe Cole tilbake til London.

Kenny Dalglish har hele tiden tatt 29-åringen i forsvar etter at han komtilbake som manager, og berømmet innstillingen til playmakeren, men 19 kampertotalt fra start og tre mål vitner om en skuffende første sesong på Merseysidefor Cole.

Hentet fra Chelsea i en såkalt Bosman-overgang i fjor sommer, betyr det også atspilleren er en av de best betalte i klubben med en ukelønn i størrelsesorden£100000.

John W. Henry har tidligere uttalt at klubbens høye lønnsutgifter, spesielt forspillere som var lite involvert ute på banen, sjokkerte ham da han tok overLFC. Det vil derfor ligge i kortene at Liverpool nøye vil vurdere eventuellebud for Joe Cole.

Ifølge dagens Liverpool Echo har det imidlertid ikke kommet en eneste seriøshenvendelse så langt i forhold til å kjøpe Joe.