Johnson har signert ny kontrakt

Glen Johnson har forlenget sin kontrakt med Liverpool FC. Klubben opplyser ikke hvor lang den nye kontrakten er. Sky Sports News melder imidlertid at den nye avtalen strekker seg til sommeren 2015.

LiverpoolFC opplyser på klubbens offisielle nettsider at Glen Johnson skrevunder på en kontraktsforlengelse i dag. Høyrebacken har spilt 70kamper for klubben etter at han kom fra Portsmouth for £16M sommeren2009. Den gamle kontrakten hadde to år igjen å løpe. Sky Sports News hevder at det dreier seg om en kontraktsforlengelse på to år, altså til sommeren 2015.

- Vier henrykt over dette. Vi har snakket sammen i noen uker, og det varlett å komme til enighet fordi han ønsket å fortsette i klubben ogvi ønsket at han skulle fortsette, sier fotballdirektør DamienComolli til Liverpoolfc.tv.

- Vi er veldig glade for at hanhar forpliktet seg til klubben i lang tid fremover, og vi tror han erfornøyd med at vi spurte ham om å skrive under en langtidskontrakt,legger Comolli til.

- Han har sine beste år foran seg. Ofteser vi at forsvarsspillere er på topp i alderen 26 til 31 år, oghan er i startfasen av denne perioden der du blir moden som spiller,og får bedre forståelse for spillet. Vi er glade for at hansfremtid på lang sikt er i Liverpool.

26-åringen spilte 35kamper i hver av sine to første sesonger for Liverpool, og han haroperert både som høyre- og venstreback etter at Kenny Dalglish tokover som manager.

- Du ser det når han spiller, at hansteknikk ikke står tilbake for noen. Hans fysikk er også fantastisk,og han er i god fysisk form, sier Comolli.

-Mot slutten av forrige sesong viste han hvor allsidig han er, ved åspille både venstreback og høyreback. Han spilte mest venstreback,og var strålende.

- For oss er han en flott spiller å ha itroppen. Vi har alltid sagt at vi ikke ønsker å selge våre bestespillere, og så lenge spillerne er lykkelige her, er vi glade for åskrive nye kontrakter med dem.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.