Johnson sliter med vond akillessene

Kenny Dalglish avslørte under dagens pressekonferanse på Melwood at Glen Johnson sliter med en vond akillessene. Fabio Aurelio har pådratt seg en helt ny skade, ikke slått opp den gamle.

Mot slutten av dagens pressekonferanse på Melwood avslørte Kenny Dalglish at høyreback Glen Johnson sliter med en vond akillessene etter å ha spilt 45 minutter for England i privatlandskampen mot Ghana på tirsdag. De øvrige landslagsspillerne kom tilbake til Liverpool uten noe nye skader.

Dalglish bekreftet også at Martin Kelly har fått et tilbakeslag, og at det dreier seg om en skade i samme område som den opprinnelige strekkskaden. For Fabio Aurelio derimot, er det snakk om en helt ny skade. Det er ikke lårstrekken han pådro seg mot Manchester United som er slått opp igjen. Dalglish ga ingen opplysninger om hvilken type skade det er brasilianeren nå har pådratt seg, eller omfanget av den.

Dalglish bekreftet også at Jonjo Shelvey og Steven Gerrard er tilbake i trening, og uttalte at Gerrard har trent bra denne uken. På spørsmål om Gerrard vil spille mot West Bromwich svarte manageren:

- Vi får ta en sjekk og se hvordan det ligger når kampen nærmer seg. Vi må vurdere om han har kommet seg skikkelig hektene igjen etter operasjonen.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.