Johnson synes Lucas har vært best

Glen Johnson utpeker Lucas til Liverpools beste spiller i 2010/11-sesongen. Backen synes det er frustrerende at svake resultater i begynnelsen av sesongen har ødelagt for en Champions League-plass.

Glen Johnson har sin kandidat til "Årets LFC-spiller".
- Jeg vil si Lucas. Det gikk rykter i begynnelsen av sesongen om at Liverpool skulle selge ham. Slik han har prestert, viser hvor fort det kan snu i fotball, uttaler Glen Johnson til LFC Weekly.

- For tiden er han trolig en av de første navnene i startelleveren. Han har fått fansen over på sin side, og det er bra for ham. Jeg er meget glad på hans vegne. Han fortjener anerkjennelsen.

Johnson håper at Lucas og resten av troppen kan opprettholde den fine formen og få en god start på neste sesong.
- Folk snakker om dersom og hvis. Dersom vi hadde vært i slik form ved starten, ville vi vært utfordrere til ligatittelen. Men du kan si dersom og hvis om mye.

- Ved juletider var vi nærmere bunnen enn toppen av tabellen, og det er galskap. Hvis noen hadde fortalt deg det på begynnelsen av sesongen, ville du ledd av det. Men spillerne har vist flott viljestyrke. Alle har stått sammen, og nå har vi snudd det.

- Det har definitivt vært en sesong av to halvdeler for oss. Det er veldig frustrerende fordi du ikke kan unngå å reflektere over det faktum at dersom vi hadde hatt en bedre start og tatt poeng mot lag vi skulle ha beseiret, ville vi vært med og kjempet om en Champions League-plass.

- Det var noen overraskende resultater i begynnelsen. Men når man ser på hvor vi befinner oss nå, vet vi at vi ville ha vært veldig nærme dersom vi hadde vunnet ytterligere et par kamper.

- Det er frustrerende, men det tilhører fortiden nå. Det går bra nå. Forhåpentligvis vil dette fortsette og vi vil kjempe om tittelen neste år.