Johnson takker Adam

Glen Johnson takker Charlie Adam for en strålende langpasning i forkant av sitt seiersmål på Stamford Bridge i går.

- Det var fantastisk å score vinnermålet, og det var en flott pasning fra Charlie. Etter kampen fortalte jeg ham at jeg hadde ventet i over 75 minutter på en slik pasning! Det var strålende for Charlie, som også spilte en viktig rolle i vårt første mål, uttaler Johnson til Liverpoolfc.tv.

- I jevne kamper er det ofte vanskelig å finne rom, men når du har en spiller som Charlie på laget er en pasning ofte nok til at du får sjansen til å score mål, legger han til.

- Jeg forsøkte å ikke feire alt for mye, ettersom jeg hadde noen fine år i Chelsea, men når du scorer et slikt seiersmål er det vanskelig ikke å feire.

- Vi tar en kamp om gangen, men målet er topp fire og det er hva vi kjemper for. Jeg var antagelig den siste folk trodde ville bli matchvinner. Jeg er takknemlig for at jeg fikk muligheten til å gå fremover og få denne sjansen. Det var en fin scoring, som jeg er godt fornøyd med.

 - Vi dominerte fullstendig i første omgang, men Chelsea er et godt lag og vi visste at de ville slå tilbake. Men vi holdt det gående, og hadde hele tiden troen på seier, og vi fikk seiersmålet.

- Vi kan høste mye selvtillit fra denne seieren. Vår siste hjemmekamp var skuffende, men så drar du til London og vinner mot Chelsea. Slik er fotballen noen ganger.

- Laget jobbet veldig hardt. Det har vært en tøff uke med Brad som mistet sin lille gutt, og jeg ønsker å dedikere min scoring til Brad og Luca. Jeg vet ikke en gang hvor jeg skal begynne for å skjønne hva Brad må føle nå.

- Selv har jeg følt meg i god form på trening, og dette er den beste følelsen jeg har hatt i løpet av en kamp til nå denne sesongen. Så forhåpentligvis er skadene et tilbakelagt stadium nå, og jeg kan komme tilbake i min beste form.

- Fortsetter vi å gjøre det bra på bortebane, og får orden på hjemmeformen, vil vi være med i teten og kjempe om topplassene.