Johnson takker Dalglish

Glen Johnson gir Kenny Dalglish mye av æren for Liverpools gode form, samtidig som han fryder seg over å være kvitt hamstringskaden han pådro seg i begynnelsen av april.

Liverpool har scoret i samtlige ligakamper med Kenny Dalglish ved roret etter nyttår, og i 3-0 seieren over Newcastle gjorde Johnson et flott comeback etter sitt skadeavbrekk. Backen mener at de røde nå spiller den beste fotballen i hans tid i klubben.

- I min tid i klubben har vi hatt både gode og dårlige tider, men i de siste kampene kan man si dette er det beste vi har spilt etter at jeg kom hit. Kenny har gitt oss selvtilliten tilbake. Han lar guttene more seg, og treningene har vært gode. Guttene er lykkelige, og ser frem til kampene, sier Johnson til Liverpoolfc.tv.

- Han har gitt oss troen på oss selv, og har fått smilet tilbake i ansiktene våre. Vi har en flott spillergruppe her. Både på og utenfor banen jobber vi for hverandre, og utenfor banen trives vi i hverandres selskap. Det er en fin gruppe.

Liverpool er nå oppe på femteplass på tabellen, og Johnson krysser fingrene for at de røde klarer å holde Tottenham bak seg resten av sesongen.

- Vi har definitivt en følelse av at vi kan beholde femteplassen. Det lover bra foran neste sesong. Med den selvtilliten vi har nå, vil vi forsøke å avslutte sesongen sterkt, og begynne på samme måte neste sesong.

Dirk Kuyt gjorde sitt 14.mål for sesongen mot Newcastle, fra straffemerket. Det var hans åttende mål på de siste sju kampene. Johnson er imponert over nederlenderen.

- Vi har spøkt litt med dette, for han skyter normalt sett fra alle hold. Han er en fantastisk spiller. Han har vært strålende for Liverpool hvert eneste år, og jeg er sikker på at han vil fortsette slik. Han er en flott spiller å ha i troppen. Han kan spille på venstresiden, på høyresiden og på topp. Han gjør en jobb for laget uansett hvilken posisjon han bekler, og spiller met hjertet utenpå drakta.

Johnson fryder seg ellers over å være kvitt hamstringskaden han pådro seg i kampen mot West Bromwich 2.april.

- Det kjennes bra ut. Det er fantastisk å være tilbake, og lårmuskelen kjennes helt fin ut nå. John Flanagan har vært strålende i mitt fravær. Både John, Jack Robinson og Martin Kelly har spilt fantastisk når de har fått sjansen, og det er flott for Liverpool FC å ha slike egenproduserte spillere.