José Enrique fortsatt under radaren

Liverpool-manager Kenny Dalglish vil vente med å gjøre et fremstøt for å signere Newcastle-backen José Enrique (25) i håp om å få ham billig mot slutten av sommerens overgangsvindu.

Det melder Newcastle Evening Chronicle.

Ifølge lokalavisen på Tyneside, planlegger Liverpool-manager Kenny Dalglish å utsette budet på José Enrique i håp om at Newcastle vil slippe spanjolen for £6 millioner når sommerens overgangsvindu nærmer seg slutten.

Enriques Newcastle-kontrakt løper ut etter neste sesong og Magpies-manager Alan Pardew akter ikke å miste venstrebacken på free transfer. Pardew vurderer derfor å tvinge igjennom et salg av Enrique i god tid før overgangsvinduet stenger 31. august.

Evening Chronicle melder at Aston Villa-backen Stephen Warnock (29) står øverst på Newcastles ønskeliste. Men Liverpool skal angivelig også ha uttrykt interesse for å hente scouseren tilbake til Anfield.

Ifølge kilder på Merseyside, skal forsvaret være en av Kenny Dalglish' største kilder til bekymring - og skotten ønsker å hente inn José Enrique for å få skikk på forsvaret som har sluppet inn tolv mål på fire kamper i sesongoppkjøringen.

- Forsvaret begynner å bli en alvorlig bekymring. Det er åpenbart en lagdel som behøver forsterkninger. Det foreligger flere alternativer, og José Enrique er ett av dem, sier Merseyside-kilden til Tyneside-avisen.

José Enrique har gjort seg upopulær hos Newcastle-ledelsen etter å ha slaktet klubbens overgangsstrategi på nettsamfunnet Twitter. Spanjolen ble bøtelagt £100 000 etter utblåsingen, skriver Newcastle Evening Chronicle.