Jose Enrique utelukker ikke overgang

Damien Comolli har den siste tiden fulgt med på situasjonen til Newcastle sin venstreback Jose Enrique. Spanjolen har sagt han ikke ønsker å skrive ny kontrakt med det første, og sier selv han er smigret av interessen fra Liverpool.

Det har blitt meldt fra flere hold at Liverpool følger Newcastle sin venstreback Jose Enrique. Damien Comolli skal ha studert den tidligere Villarreal-forsvareren nøye de siste ukene, og Newcastle-manager Alan Pardew har avslørt at spanjolen foreløpig har takket nei til å åpne nye kontraktsforhandlinger. Hans nåværende avtale går ut neste sommer.

25-åringen selv sier at det er smigrende å bli linket til Liverpool og andre storklubber i Premier League.

- Det er smigrende at Liverpool er interesserte. Jeg har også hørt at Manchester United og Aston Villa har forhørt seg om meg. Jeg ønsker å spille i Champions League. Jeg ønsker å vinne ting, og spille for landslaget. Jeg har det greit i Newcastle, men vi gjerne strekke meg lenger, sier han i et intervju med spanske Marca.

Han pratet også om hvordan det er for Newcastle å miste Andy Carroll.

- Han var en stor angriper for oss. Han vant alt i luften, og var en nøkkelspiller for Newcastle. Vi har blitt lovet at pengene fra Carroll vil bli brukt på nye spillere, og jeg håper det vil skje.

- Newcastle har kommet med lovnader før, men feilet. Jeg ønsker å kunne fortelle barna mine i fremtiden at jeg spilte i Champions League, og på landslaget. Jeg har ambisjoner, og stenger ingen dører, avslutter spanjolen.