Jovanovic berømmer positiv Dalglish

Milan Jovanovic tror Liverpool får en bedre andre halvdel på sesongen. Han er sikker på at den nye manageren Kenny Dalglish har hatt en positiv innvirkning.

- Jeg har lest alt om han, sier serberen til Liverpools hjemmeside om sin nye sjef Kenny Dalglish. – Han er den største spilleren i klubbens historie. Han scoret 172 mål på 515 kamper, han vant ligaen som spiller og spillende manager, han vant også Europacupen tre ganger. Han var fantastisk.

- Jeg har bare arbeidet med ham i en kort periode, men du kan allerede se at han er en spesiell person. Han er veldig positiv. Det er veldig viktig. Hvis du er positiv, vil folk rundt deg også være positiv. Jeg er sikker på at han vil få mer suksess.

- Den nye manageren har gitt alle et løft, både de som spiller og de som ikke gjør det, det er jeg sikker på, fortsetter spilleren som selv er blitt linket ut av Anfield. Han har imidlertid selv uttrykt ønske om å bli på Merseyside.

- Jeg tror andre halvdel av sesongen kan bli mye bedre. Da jeg kom hit forventet jeg at det skulle gå bedre for meg. Det har ikke vært bra nok så langt, men jeg er sterk og jeg fortsetter å arbeide hardt. Jeg sier ikke til meg selv: “Jeg fortjener å spille eller jeg fortjener ikke å spille”. Jeg bare fortsetter å arbeide hardt. Noen ganger kan en sjanse komme da du minst forventer det. Slik er livet og du må bare være klar.

Milan Jovanovic er friskmeldt av sykdom foran kveldens kamp mot Fulham.