Jovanovic tilbake i landslagsvarmen

Milan Jovanovic er tatt ut i Serbias tropp til EM-kvalifiseringskampene mot Nord-Irland og Estland. Dean Bouzanis i full trening etter kneskade.

Milan Jovanovic avslørte i november at han ikke ønsket å komme i betraktning for Serbias landslag før han spiller fast for Liverpool.29-åringen har kun vært på banen i to kamper for Liverpool siden nyttår, men er likevel tatt ut i Serbias 27-mannstropp til EM-kvalifiseringskampene mot Nord-Irland 25. mars og Estland fire dager senere.Innkallelsen skyldes mye Serbias skadeproblemer offensivt. Førstevalget på spissplass, Dragan Mrdja, er ute for resten av sesongen, mens Birminghams Nikola Zigic er tvilsom med en lyskeskade.

Reservelagets keeper Dean Bouzanis er med i en tropp på 22 spillere til en treningsleir i Duisburg fra 22. til 25. mars for australske spillere i utlandet og som er aktuelle for enten Australias A-landslag, U23 eller U20. I løpet av samlingen skal det spilles to treningskamper, mot reservelagene til Borussia Moenchengladbach og Schalke 04. Schalke 04. Bouzanis skriver på Twitter at han nå er tilbake i full trening etter en kneskade.