Juventus dropper Aquilani?

Signaler fra Italia tyder på at Juventus ser seg om etter alternativer til Alberto Aquilani når de skal handle midtbanespiller til sommeren. Utspillet kan selvsagt være taktisk, i et forsøk på å få Liverpool til å senke sitt prisforlangende for den utlånte spilleren.

Juventus har en opsjon på å kjøpe Aquilani for en sum i størrelsesorden £11-12M til sommeren, men har i lengre tid nå forsøkt å prute ned prisen til £5M. Den tidligere sportsdirektøren i Juventus, Alessio Secco, mener i alle fall at Juve ikke kan betale så mye som det som er avtalt i opsjonsavtalen mellom klubbene, og at Serie A-klubben derfor må se seg om etter alternativer.

- Etter min mening vil Juventus velge å hente Fabio Quagliarella fra Napoli. Det stemmer at han er på vei tilbake fra en ganske alvorlig skade, men til syvende og sist tror jeg hans egenskaper som spiller er ubestridelige, og at Juventus vil gjøre alt for å sikre seg ham. Derfor kan jeg ikke se for meg at Juventus kjøper Aquilani. Spilleren har ikke den kvalitet som er nødvendig for at Bianconeri tar ett trinn opp på nivåstigen, uttaler Secco til Radio Mercato.

- Jeg synes ikke Aquilani har hatt noen stor sesong, og å kjøpe ham for 16 millioner euro er overpris, legger sportsdirektøren som forlot Juventus i sommer til.

Aquilani har spilt 22 kamper for Juventus denne sesongen, og har gjort to mål. Med Juventus nede på sjetteplass i Serie A er det overhengende fare for at Torino-klubben ikke kommer med i Champions League neste sesong. Derfor har italienske fotballeksperter nå begynt å tvile på at Aquilani blir Juventus-spiller på permanent basis til sommeren.