Kampbilletter og Supportertreff

Slik blir billettsalget til treningskampen mot Vålerenga. Stort Supportertreff kvelden før kampen.

Da er det altså klart for ny treningskamp med Liverpool FC i Oslo. Mandag 1. august kl 19.00 spiller Steven Gerrard & Co igjen på Ullevål Stadion.

Billettsalget vil bli arrangert på følgende måte:

Onsdag 27. april: Forhåndssalg LFCSCSBs medlemmer
Det er satt av 2600 billetter på VG Nedre til våre medlemmer og hele VG-svingen vil som vanlig bli helt rød.
Billettprisen er kr 395,- + avgift. Dette er nummererte plasser, men vil i praksis bli ståtribune og vi anbefaler derfor ikke billetter her til barnefamilier.

Vi kommer tilbake med mer info tidlig neste uke om hvordan du må forholde deg for å være med på forhåndssalget – men husk på  at du må være medlem i LFCSCSB. Her kan du melde deg inn i Supporterklubben hvis du ikke er medlem. Hvis du er usikker på om du er medlem så kontakt oss på: [email protected] Har du en giro for innmelding eller fornyelse liggende så kan du fortsatt bruke den til å betale med.

Torsdag 28. april: Åpent billettsalg
Dagen etter forhåndssalget åpner salget for resten av stadion. Alle billetter vil bli solgt via Billettservice. Prisene for sving (unntatt VG Nedre) blir kr 495 + avgift og pris for langside blir kr 595 + avgift.

Det nytter ikke å kontakte Supporterklubben om billetter. Vi selger ikke billetter til kampen. Det vil kun Billettservice gjøre.

Supportertreff søndag 31.7
Dagen før kampen, altså søndag 31.7, blir det tradisjonen tro stort Supportertreff i sentrum av Oslo. Ta derfor høyde for det hvis du skal bestille reise til hovedstaden.

Mer informasjon om Supportertreffet vil komme utover våren.