Kapteinen tilbake for Braga

Den rutinerte midtbanespilleren Vandinho er med i troppen som har reist til Merseyside. Hugo Viana tror Braga vil takle presset. Supportertreff i Malmø med Glenn Hysén og David Johnson.

Godt skadenytt for Braga
Ifølge uefa.com er kapteinen Vandinho med i troppen på 18 spillere som Braga har tatt med til Liverpool. Den 33-årige brasilianske midtbanespillere har vært ute siden 13. februar med en lårskade.

Midtstopperen Kaka og angriperen Alan er også med i troppen til tross for plager med henholdsvis lår og lysk. Kaka var som kjent spilleren som sendte en albue i ansiktet på Andy Carroll, og som Kenny Dalglish mener burde ha blitt straffet i ettertid.

Midtbanespilleren Custodio og venstreback Elderson er fortsatt skadet.

- Vi vet at kampen på Anfield vil bli helt annerledes og at det er en vanskelig stadion å reise til, sier playmakeren Hugo Viana før morgendagens kamp. Viana har tidligere erfaring med Premier League hos Newcastle.

- Det er samtidig en form for opplevelse og en atmosfære som motiverer alle spillere. Jeg tror vi har hva som skal til for å håndtere presset og å komme oss videre til kvartfinalen.


Legender til Malmø
Liverpools svenske supporterklubb inviterer til stort treff i Malmø lørdag 2.april, med Glenn Hysén og David Johnson som hedersgjester

Du kan lese opplysninger om dette treffet ved å klikke på denne linken.

Senere vel det også komme flere opplysninger på hjemmesiden til den svenske supporterklubben.