Kelly øyner kjapp retur

Martin Kelly opplyser at han bare fikk en lett hamstringstrekk mot Bolton. Skaden vil neppe holde ham på sidelinjen i mer enn to uker. Han skal trappe opp treningen denne uken.

Martin Kelly måtte ut før en halvtime var spilt i 3-1-seieren mot Bolton, men tror han snart er tilbake i full trening.
- Vi tok en scan, og det var gode nyheter. Det var bare en lett strekk. Jeg skal trappe opp treningen denne uken, forteller Martin Kelly til Liverpoolfc.tv.

Kelly spilte godt under Kenny Dalglish forrige sesong, men sesongen allerede over 27. februar mot West Ham da han måtte ut med en hamstringskade. Han så nå ut til å være kvitt skadeproblemene, og fikk ros av landslagssjef Fabio Capello etter opptredenen mot Arsenal. Mot Bolton var imidlertid skadeproblemene tilbake.
- Jeg var skuffet fordi Englandmanageren hadde snakket om meg, men jeg vet at tiden min vil komme dersom jeg fortsetter å jobbe hardt.

- Det første jeg tenkte på var: “Kan jeg fortsette?”. Vi forsøkte noen øvelser ved sidelinjen, men jeg tror ikke det var verdt å ta sjansen. Jeg kunne kanskje spilt videre, men det var riktig å gjøre det rette etter historien med hamstringproblemene jeg hadde forrige sesong.

- Jeg har jobbet mye de seneste seks månedene. Bank i bordet, dette er den siste. Du kommer til å få skader. Det er en del av fotballen. Dette er bare en lett skade, ikke mer enn to uker. Den bør være bra etter det. Skader skal ikke gi meg problemer. Det er bare en uheldig tid for meg.