Kelly scoret for England U21

Martin Kelly (bildet) nettet da England U21 slo Island U21 5-0. Lucas og U19-kvartett også på vinnende lag. Kelly, Henderson og Flanagan spilte 90 minutter. Knapp halvtime for Lucas.

Martin Kelly scoret sitt andre mål på fire U21-landskamper da England beseiret Island 5-0 i en EM-kvalifiseringskamp i Colchester. England åpnet scoringsballet i det 40.minutt. Jordan Henderson kom frem på høyresiden og fant Marvin Sordell på løp. Watford-spissen gjorde ingen feil foran mål. Martin Kelly økte til 2-0 i det 58. minutt. Forsvarsspilleren, som igjen spilte midtstopper for «The Young Lions», vant ballen ved midtstreken, avanserte inn i 16-meteren og avsluttet forbi keeper Petursson (se målet på YouTube).  De øvrige scoringene ble satt inn av Craig Dawson og Gary Gardner (2) helt mot slutten. Både Kelly og Englands U21-kaptein Henderson spilte hele kampen. Tidligere Liverpool-spiller Victor Palsson fikk 90 minutter for Island. 10051 tilskuere var til stede på Weston Homes Community Stadium.

På en dårlig bane i Gabon vant Brasil 2-0 i en privatlandskamp mot hjemmenasjonen. Sandro og Hernanes scoret målene før pause. Lucas Leiva ble byttet inn i det 62. minutt.

Liverpool hadde fire spillere med fra start for England U19 mot Danmark U19 i en treningkamp foran 16923 tilskuere på Amex Stadium i Brighton. Jon Flanagan, som debuterte for England U19spilte høyreback i 1.omgang, men byttet side etter pause. Både han og Andre Wisdom spilte samtlige minutter. Conor Coady var engelskmennenes kaptein, men ble skiftet ut i pausen. Adam Morgan hadde en rolle ute til venstre. Angriperen gikk av i det 72. minutt.  West Hams Jordan Bell scoret kampens eneste mål i det 80. minutt. Tidligere Liverpool-spiller Nicolaj Køhlert, nå i Glasgow Rangers, kom inn for gjestene fem minutter før slutt.