Kelly scoret igjen

Martin Kelly kom nok en gang på scoringslisten for England U23, da Jordan Henderson bidro med assist, men mot spillets gang greide hjemmelaget Belgia å snu kampen i 2.omgang.

På en av flere presise dødballer fra kaptein Jordan Henderson headet Martin Kelly inn et frispark etter 14 minutter, under EM-kampen mellom Belgia U23 og England U23.

I en underholdende kamp, hvor England førte i store deler men Belgia heller ikke var ufarlige, spilte Kelly bra i midtforsvaret og Henderson på sentral midtbane. Etter 72 minutter utlignet imidlertid vertene, da et innlegg på slått inn fra deres høyrekant og Kelly tapte duellen med sin motstander ved første stolpe.

Jordan Henderson kunne ha avgjort oppgjøret til engelsmennenes fordel noen få minutter før slutt, men skjøt rett på keeper da han hadde gjort et løp inn i straffefeltet og kunne avslutte på nesten blank goal.

Isteden fikk England en kalddusj da Belgia greide å avgjøre med 2-1 scoring på overtid. Etter å ha vunnet sine fire første kamper i gruppe 8 er det likevel fortsatt engelskmennene som ligger i føringen, foran Belgia og Norge.

Martin Kelly og Jordan Henderson spilte hele kampen, mens Jon Flanagan var ubenyttet reserve.