Kenny bryr seg ikke om landslagsfotball

Det engelske fotballforbundet ønsker at Andy Carroll skal spille i sommerens U21-EM i Danmark, men det er en problemstilling Liverpool-manager Kenny Dalglish ikke ønsker å diskutere før Carroll eventuelt er tatt ut i troppen. Skotten sier at han ikke bryr seg om landslagsfotball.

- Vi vil vente og se om han blir tatt ut først. Inntil han er tatt ut, er det ikke noe poeng i å ha en mening om dette, er det? Det kan bare virke ødeleggende. Vi vil vente og se hvem Stuart Pearce tar ut, sier Dalglish til Liverpool Echo.

- Om unge spillere trenger en pause? Alle er ulike. Det som gavner en spiller kan virke mot sin hensikt for en annen. Det er grunnen til at jeg vil vente og se hva vi må tolerere eller har å se frem til, før vi kommenterer noe som helst. Det er ikke noe vits i å snakke om noe som kanskje aldri kommer til å skje, legger han til.

- Jeg kommer ikke til å bruke tid på å bekymre meg for hva som kan skje etter sesongslutt. Vi har fotballkamper vi skal spille som er langt viktigere enn hva som skal skje i en U21-turnering.

Dalglish insisterer på at han ikke har noe problem med at U21-trener Stuart Pearce har uttalt at han ønsker at Carroll skal spille i turneringen i Danmark, uten at han har diskutert dette med Liverpool-manageren først.

- Stuart Pearce har sagt akkurat hva alle andre ville si. Han har ikke sagt noe galt. Jeg har et veldig godt forhold til Pearcey.

- Du spurte meg om de har snakket med oss, og jeg sa nei. Jeg har ikke noe problem med det, eller hva han sa. Må vi rådføre oss med hverandre før vi kan ha en mening om ting?

- Jeg bryr meg ikke om England, så det er ikke noe vits i å gnåle om dette. Jeg bryr meg ikke om landslagsfotball.