Kenny fornøyd med troppen

Liverpool har spillere som Steven Gerrard, Martin Kelly, Fabio Aurelio, Jonjo Shelvey og Daniel Agger på skadelisten foran torsdagens returkamp mot Braga. Det fokuserer ikke Kenny Dalglish på. Han er fornøyd med de spillerne han har til rådighet.

- Alle i troppen er kapable til å spille på førstelaget. De som ikke har fått så mye spilletid er like viktige for oss som de andre, og deres innsatsvilje har vært strålende i de kampene de har spilt. Vi hadde heller ikke forventet noe annet, selv om vi ikke tar det for gitt, uttaler Dalglish til Press Association.

- Når du prøver å oppnå suksess som klubb, er det ofte styrken til spillerne som kommer bak de første elleve, og hvordan disse presterer når de får sjansen, som er avgjørende.

I tillegg til de skadede spillerne, kan heller ikke Luis Suarez spille returkampen mot Braga, da uruguayaneren som kjent ikke er spilleberettiget i Europa for Liverpool ut denne sesongen.

- Vi skulle gjerne sett at Luis kunne spille i Europa League, men han er her på en langtidskontrakt, og ikke kun med tanke på tre måneder. Vi er glade for at han er i klubben, og vi må bare vente.

- Vi har noen skadeproblemer, men med bare to ligakamper i mars gir det oss en sjanse til å få bukt med disse skadene sett fra et ligaperspektiv i alle fall. Vi må benytte de spillerne vi har. Vi kan ikke gjøre noe med skadene.

- De spillerne vi setter inn på laget er kapable til å spille bra, og gjøre klubben stolt. Vi må akseptere at skader er en del av spillet, og håndtere det.