Kenny gleder seg til gjensyn med Roy

Kenny Dalglish mener at Roy Hodgson ikke har noe han må bevise som manager, og gleder seg til å møte ham igjen når Liverpool gjester West Bromwich på lørdag. Manageren kommenterer også Lucas sin nye kontrakt, og uttaler seg om salg av navnerettigheter til et eventuelt nytt stadion.

Pressen fokuserer på managerduellen mellom Kenny Dalglish og hans forgjenger, Roy Hodgson, når Liverpool reiser til The Hawthorns i helgen. Temaet ble selvsagt også brakt på bane under dagens pressekonferanse på Melwood. Dette er som kjent første gang Hodgson skal lede et lag mot Liverpool etter at han fikk sparken på Anfield i januar.

- Roy har intet han må bevise overfor noen. Dersom folk sier at han vil være ekstra motivert foran denne kampen, sår de samtidig tvil omkring mannens integritet ved å antyde at han ikke var motivert nok tidligere. Det er Liverpool mot West Bromwich, og vi møter et lag under ledelse av Roy. Jeg har ikke noe problem med det. Jeg gleder meg til å se ham igjen, sa Dalglish til et samlet pressekorps på Melwood i formiddag.

- West Bromwich var vanskelige å slå på Anfield under ledelse av Roberto Di Matteo. De spilte veldig bra her. Vi vant 1-0, men det var en veldig vanskelig kamp. Roy har brakt sin egen managerstil til West Bromwich, og de har gjort det bra etter at han kom dit. Vi ser frem til kampen, og det vil som sagt bli hyggelig å møte Roy igjen. Jeg har stor respekt for ham, noe jeg også sa da jeg tok over her, og det vil ikke endre seg fordi om vi nå møter hverandre.

- For meg handler kampen om Liverpool mot West Bromwich, og det er fokuset jeg har når vi går til kampen. Jeg vil samtidig møte en gammel venn, og stå side ved side med ham under kampen. Alle vet at Roy er en utmerket trener, så vi vet hva vi har i vente. Vi vet hvordan de vil spille, så det er opp til oss å prestere bedre enn dem på kampdagen.

Kenny Dalglish kommenterte også den nye kontrakten til Lucas Leiva ytterligere.

- Kontrakten er en belønning for alt han har gjort for klubben. Han har hatt en god sesong, og har gjort det bra etter at jeg tok over. Han har fått det han fortjente. Jeg er glad på hans vegne.

- Han er fast inventar på Brasils landslag, og ble akkurat far til en liten gutt, så han er lykkelig for tiden, akkurat som vi andre er også.

Dalglish ble også spurt om hva han syntes om at Liverpools nye eiere vurderer å selge navnerettighetene til et eventuelt nytt stadionanlegg i Stanley Park.

- Det er fortsatt ikke tatt noen avgjørelse om vi skal bygge nytt eller ei. Jeg er en tradisjonell kar. Anfield er en fantastisk bane som rommer fantastiske minner. Men dersom eierne ikke får den kapasiteten de ønsker der, må vi kanskje flytte på oss.

- En ny stadion vil være interessant det også. Det vil være plass til flere tilskuere der. Liverpool vil fortsatt spille der, og følelsene vil være de samme. Det vil fortsatt være et fantastisk stadion med fantastiske supportere. Så snart eierne har bestemt seg for hva de vil gjøre, vet vi hva som vil skje.

- Andre selger også navnerettighetene til nye stadionanlegg. Men det er ikke mange gamle stadionanlegg som blir omdøpt. Det tror jeg heller ikke de kommer til å gjøre med Anfield.