Kenny hyller parlamentsmedlemmer

Kenny Dalglish hyller parlamentsmedlemmene som sørget for at det nå blir full frigivelse av alle dokumenter som har med Hillsborough-tragedien å gjøre.

Flere parlamentsmedlemmer holdt rørende taler under gårsdagens debatt om Hillsborough-tragedien i det britiske Underhuset. De sørget for at det nå blir full offentliggjøring av alle dokumenter i tilknytning til tragedien i Sheffield i 1989.

- Dette er en fantastisk suksess for familiene. Det er et stort steg i riktig retning for dem. De får nå tilgang til hva andre folk har sett, alle papirene som er om saken. Karer som Andy Burnham og Steve Rotheram har gjort en fantastisk innsats. Andy sa for to år siden at han ville prøve å presse dette igjennom, og han har holdt det han lovet. Steve Rotheram er en lokal parlamentsmedlem som virkelig har stått på i denne saken. Det er mange som har gjort en strålende jobb for familiene, sier manager Dalglish til Liverpoolfc.tv.

- Familiene ønsker en ende på denne saken. Jeg vet ikke hvor lang tid det vil ta å gjennomgå dokumentene, men jeg tror ikke det er så viktig at det skjer hurtig. At man er nøye og grundig er viktigere. Det handler ikke bare om Liverpool by. Jeg tror folk over alt i landet ønsker dette, og det føles veldig riktig at man nå får tilgang til alle dokumentene som eksisterer.

- Underskriftskampanjen gjorde det klart at dette ikke bare handler om Liverpool FC og Liverpool sine fans. Det handler om fotball. Det kunne ha skjedd hvilken som helst klubb. Det skjønner alle som er supportere av en fotballklubb.