Kenny misfornøyd med PFA

Kenny Dalglish er forundret over at spilleforeningen PFA ikke har kommentert at kampen mot Chelsea kommer så tett etter City-kampen. Han vil ta avgjørelsene om laguttaket sent.

Liverpool spilte i går uavgjort mot Manchester City, og bare to døgn etter har kvartfinalen i Carling Cup blitt satt opp på Stamford Bridge. Kenny Dalglish har flere ganger ytret sin misnøye med at disse kampene kommer så tett. Chelsea vil ha et ekstra døgn med hvile etter at de slo Wolverhampton på lørdag.

- 48 timer er litt uansvarlig fra arrangøren av disse kampene. Det gjelder ikke bare oss, men også Manchester City. Å be hvilket som helst lag eller hvilke som helst spillere om å spille to kamper med høy intensitet på 48 timer er en vits, sier manageren til Liverpoolfc.tv.

- Jeg vet ikke hvorfor PFA (spillerforeningen) ikke sier noe om saken, da det gjelder deres spillere. For meg er det vanskelig å forstå hvorfor de ikke kommer ut og sier noe, eller er de enig med det?

- Vi vet at vi må akseptere det selv om vi er uenig. Vi har ikke trent enda, men det vil være noen blåmerker og smeller, og et par som vil mangle, men vi har en sterk stall og vi har gjort forandringer foran de andre Carling Cup-kampene. Vi vil ta avgjørelsene sent, fordi vi må gi alle en sjanse til å bli restituert.

- Vi har solgt ut billettene våre for kampen, og vi vet hva det blir forventet av oss. Spillerne vet hva som er forventet av dem, så det eneste vi kan gjøre er å gjøre vårt beste og se hva som skjer.

- Jeg forventer ikke at Chelsea gjør så mange forandringer. Andre Villas-Boas har sagt han vil bruke turneringen til å utvikle tre unge spillere han har sansen for, så jeg tenker de vil splle, avsluttet Dalglish.