Kenny ser frem mot lørdag

Det er over 20 år siden Kenny Dalglish sist ledet Liverpool på Goodison. Nå ser han frem til lørdagens Merseyside-derby.

Sist Kenny Dalglish var manager for Liverpool FC i en ligakamp mot Everton på Goodison endte det med 4-4, i en kamp Liverpool ledet hele fire ganger. Etter den kampen sa skotten opp managerjobben i klubben. Over 20 år etter returnerer han nå til Goodison i samme jobb.

- Vi må jobbe hardt for å få noe med oss fra Goodison på lørdag. Dersom vi ønsker å ta med oss tre poeng så må vi kjempe, for jeg er sikker på at de vil gjøre det veldig vanskelig for oss, sa Kenny på dagens pressekonferanse.

- Vi vil forsøke å spille slik vi ønsker, og samtidig forsøke å stoppe dem fra å spille på deres måte. Jeg er sikker på at David Moyes kommer til å si det samme.

- Det viktigste for oss er å ha selvtillit, være fokusert, og tro at vi kan vinne kampen. Det er opp til oss å få spillerne til å forstå det, og få dem til å ha troen. Vi vil ha fullt fokus på å få et resultat, og vi vet at vi må det, ellers vil vi ikke få med oss noe.

- Vi vil kjempe så hardt vi bare kan. Forberedelsene har gått strålende, og vi ser frem til det, avsluttet Kenny.