King Kenny fornøyd med generalprøven

Kenny Dalglish var fornøyd med spillet i generalprøven mot Valencia. Usikker på skaden til Johnson, men regner med å vite mer etter sjekk i morgen. Oppdatert: Lårskade på Johnson.

Liverpool slo i kveld Valencia 2-0 på Anfield etter mål av Andy Carroll og Sotirios Kyrgiakos, og manageren var veldig fornøyd med forestillingen til de røde.

- Jeg synes guttene fortjener mye skryt for arbeidet de la ned der ute. De har jobbet hardt hele uken med organisering og laget fikk sin belønning for alt arbeidet på trening med å holde nullen. Det er like gledelig for oss som de to målene vi scoret, sa Kenny på pressekonferansen etter kampen.

Glen Johnson måtte av banen etter åtte minutter da høyrebacken pådro seg en skade. Hvilken type skade det dreier seg om er foreløpig uklart.

- Vi får se i morgen tidlig. Alle kommer i morgen, og vi vil undersøke hvordan helsen til spillerne før de reiser på landslagssamling. Noen er bare på standby for øyeblikket, og vi vet ikke hvem som har blitt innkalt ennå. Det er mulig at Glen ikke vil måtte møte opp nå, men vi vet ikke.

Carroll scoret sitt tredje mål på seks kamper i pre-season i kveld.

- Du kunne se innsatsen han la ned der ute, og at han er kommet over skadeproblemene sine. Det er flott for oss. Han har jobbet veldig hardt, og vi er glad for at han er ferdig med sin kneskade og at han nå kan trene skikkelig.



- Vi er fornøyd med de tre nye spillerne, men også med alle som var på banen i dag. Det er alltid spennende for supporterne med nye spillere, men det er ikke bare slik for dem, det er det samme for spillerne. Det gir alle et løft. Det har gjort bra for stemningen i garderoben og for de som støtter klubben.

Dalglish ville ikke svare konkret på om Luis Suarez ville bli klar til å spille i serieåpningen mot Sunderland neste helg.

- Vi venter ennå på at Luis skal komme tilbake. Vi får se hvordan formen hans er når han kommer på mandag eller tirsdag. Lucas har vært tilbake i en uke, og det var godt å se han spille 45 minutter.

- Vi er der vi ønsker å være med mesteparten av spillerne. Vi kunne gjerne vært foruten landskamper i midtuken, men vi må bare leve med det og håpe at alle unngår skader, avslutter Dalglish.

Oppdatert: Jimmy Rice i Liverpoolfc.tv melder på Twitter at skaden til Glen Johnson er en lårskade. Dermed dreier det seg sannsynligvis om en strekk. Skadeomfanget vil bli klart i løpet av morgendagen.