King og Australia videre i U17-VM

Australia er videre i U17-VM, etter at de i ettermiddag klarte 1-1 mot Danmark i sin siste gruppespillkamp. Australia møter nå Usbekistan i 1/8-finalene, mens England møter Argentina.

Danmarktok ledelsen ved Rochester etter 35 minutter i dagens viktige VM-kampmot Australia. Minuttet etterpå fikk Australia forsvarsspillerenPerkatis utvist, og dermed øynet danskene muligheten til å score deto målene til som de trengte for å gå videre på Australiasbekostning.

Men Tom King & co holdt stand i annen omgang,og i siste spilleminutt klarte de sågar å utligne ved innbytterRemington. King spilte forøvrig hele kampen. Resultatet betyr atAustralia ble nummer tre i gruppe F, og møter nå Usbekistan i1/8-finale i Torreon kommende onsdag, 29.juni klokken 22.00.

Dagenetter, torsdag 30.juni klokken 22.00, barker så England og Argentinasammen i en svært interessant 1/8-finale sett med Liverpool-øyne.Den kampen spilles i Pachuca. Argentinerne var på nippet å ryke ut av turneringen, etter å ha endt på tredjeplass i gruppe B. De var det dårligste treerlaget som gikk videre.