Køhlert til topps i Slovakia Cup

Nicolaj Køhlert har vunnet åttenasjonersturneringen Slovakia Cup med Danmark U18. Norge U18 ble beseiret 3-1 i dagens finale. Køhlert scoret to mål i gruppespillet.

Nicolaj Køhlert har tilbrakt den seneste uken med Danmark U18 i Slovakia Cup. I den første kampen på mandag ble Tsjekkia U18 beseiret 2-0. Køhlert ble byttet inn i det 66. minutt. Dagen etter endte det 2-2 mot Belgia U18. Køhlert kom inn noen minutter før slutt.

I siste gruppespillskamp i går tok danskene tre nye poeng mot Ungarn U18. Køhlert scoret på straffespark allerede etter fem minutter. Midtbanespilleren fastsatte sluttresultatet til 3-0 på et flott langskudd i det 30. minutt. Seieren sikret Danmark U18 gruppeseieren og finaleplass mot Norge U18.

I dagens finale spilte Køhlert 1.omgang. Norge tok ledelsen i det 19. minutt, men etter pause snudde Danmark til 3-1-seier.