Konchesky involvert i vinnermål

Paul Konchesky var med i det oppbyggende angrepet som førte til Nottingham Forests vinnermål mot Watford. Eccleston byttet inn. Amoo ubenyttet. Avbrutt kamp for Darby. 90 min for Aquilani.

Paul Konchesky spilte hele kampen og pådro seg gult kort da Nottingham Forest vant hjemme mot Watford. Kampens eneste mål kom allerede i det 1. spilleminutt. Konchesky kombinerte fint med Cohen og Earnshaw, før sistnevnte spilte videre til Tudgay som avsluttet med yttersiden av høyrefoten.

I League One vant Charlton 1-0 borte mot Yeovil, og Nathan Eccleston fikk ni minutter som innbytter for “The Addicks”.

Notts County, med Stephen Darby, ledet 1-0 mot Tranmere på Prenton Park da dommeren avbrøt kampen i det 53. minutt på grunn av overvann på banen. Hele oppgjøret må spilles på nytt senere.

David Amoo var ubenyttet reserve for MK Dons i 2-2-kampen mot Sheffield Wednesday på Hillsborough. Neil Mellor var en av målscorerne for hjemmelaget. MK Dons fikk to spillere utvist.

Oppdatert: Philipp Degen var ikke med da VfB Stuttgart snudde 0-2 til 3-2-seier borte mot Borussia Moenchengladbach.

I Serie A vant Juventus 3-1 borte mot Cagliari. Alberto Aquilani var på banen hele kampen.