Konchesky tilbake etter skade

Paul Konchesky var tilbake etter hamstringskade da Nottingham tapte 3-4 mot Reading. Tap også for Pacheco og Darby. Uavgjort for Ayala og Jones. Ikke spilletid for Eccleston og Amoo.

Paul Konchesky var tilbake etter hamstringskade, men startet på benken for Nottingham Forest i 3-4-tapet hjemme mot Reading. Venstrebacken ble byttet inn i det 66. minutt på stillingen 2-3. "The Royals" nettet vinenrmålet på overtid. Nottingham falt til 8. plass på tabellen, og har nå fire poeng opp til en plass i playoff-sonen i The Championship.

Kampen om opprykk tetnet seg til etter at Norwich tapte 0-3 borte mot Swansea. Dani Pacheco burde ha sendt "The Canaries" i føringen allerede etter tre-fire minutter. Den offensive midtbanespilleren ble byttet ut i det 65. minutt. Norwich innehar fortsatt 2.plassen, men Cardiff og Swansea ligger kun poenget bak.

Brad Jones slapp in to mål før 40 minutter var passert, men Derby kom tilbake til 2-2 i hjemmekampen mot Coventry.2-2 var også pauseresultatet. Daniel Ayala spilte samtlige minutter for “The Rams”. Derby har et forsprang på åtte poeng ned til Scunthorpe, som ligger på første plass under nedrykksstreken, når seks kamper gjenstår.

Hull beseiret Watford 2-1 på Vicarage Road. David Amoo var ubenyttet reserve for bortelaget.

I League One ble Nathan Eccleston sittende på benken hele kampen for Charlton i det målløse oppgjøret mot Oldham på Boundary Park. “The Addicks” ble redusert til ti spillere i det 34. minutt.

Notts County gikk på et nytt tap. Denne gang 1-3 borte mot Dagenham & Redbridge. Stephen Darby spilte samtlige minutter for “The Magpies” som fikk Graeme Lee utvist for “proffesional foul” fem minutter før pause. Notts County har nå havnet under nedrykksstreken, men har en og to kamper til gode på lagene foran på tabellen.