Konchesky tilbake i spill

Paul Konchesky var tilbake etter et kort skadeopphold og spilte samtlige minutter for Nottingham Forest. Alberto Aquilani ikke med for Juventus. Debut for David Amoo.

Paul Konchesky var tilbake etter en mindre hamstringskade, men kunne ikke forhindre at opprykkjagede Nottingham Forest gikk på sitt første hjemmetap på 18 måneder. Hull ble for sterke og vant 1-0. Venstrebacken spilte samtlige minutter. I det 56. minutt fikk David Amoo sin debut for Hull. Kantspilleren ble denne uken utlånt for resten av sesongen. De tidligere Liverpool-spillerne Paul Anderson (Nottingham Forest) og Jack Hobbs (Hull) var også i aksjon på City Ground.

Daniel Ayala spilte samtlige minutter for Derby i det målløse oppgjøret mot Barnsley på Pride Park.

I League One endte Charlton-Tranmere 1-1. Nathan Eccleston ble byttet inn i det 82. minutt. Spissen var en av flere som kunne avgjort for hjemmelaget. De tidligere Liverpool-spillerne Tony Warner og John Welsh spilte hele kampen for Tranmere.

Alberto Aquilani måtte stå over med en lårskade for Juventus forrige helg, og er heller ikke med i dagens Serie A-møte med AC Milan.

Emiliano Insua var verken på banen eller benken da Galatasaray spilte 0-0 på eget gress mot Karabükspor.

Philipp Degen var ikke involvert med VfB Stuttgart i 1-0-seieren hjemme mot Schalke 04.

Chris Mavinga kom med i Racing Genks 19-mannstropp til møtet med Anderlecht i går. Forsvarsspilleren fikk imidlertid ikke spilletid. Totalt har franskmannen bare spilt tre minutter etter at utlånsavtalen ble klar i januar.

Sean Highdale spilte ikke for Newtown i gårdagens 2-0-seier mot Bala Town. For to uker siden ble han byttet inn i det 68. minutt i 4-4-kampen hjemme mot Haverfordwest County.

Nabil El Zhar er i PAOK Salonikis tropp til morgendagens bortekamp mot AEK Athen.