Kun Carragher på skadelisten

Jamie Carragher er eneste spiller på skadelisten før møtet med Everton. I tillegg er Steven Gerrard og Brad Jones ute. Everton uten Phil Jagielka og Tim Cahill.

Jamie Carragher er fortsatt ute med en skulderskade, men ellers ser det lyst ut på skadefronten.
- Det er bare Carragher (skadet), tror jeg. Det er et par som kanskje er litt stive, men det er bare Carragher, sa Kenny Dalglish på gårsdagens pressekonferanse.

Det vil i så fall bety at Joe Cole er klar av en ankelskade. I tillegg soner Steven Gerrard sin andre av tre kampers karantene etter utvisningen mot Manchester United, mens reservekeeper Brad Jones er opptatt med Asiamesterskapet for Australia.
- Det er ingen av de bedre lagene i Premier League som ikke ville dratt nytte av å ha Carragher og Stevie på laget. Noen ganger går de lokale spillerne foran, mens andre ganger blir de for følelseladet og opphetet, men vi ville mye heller ha hatt dem på laget, uttalte Kenny Dalglish ifølge Liverpool Echo.

Everton mangler Phil Jagielka (lårskadet) og Tim Cahill (landslagsspill for Australia), men ellers har de blå samtlige spillere tilgjengelig. Steven Pienaar er også aktuell selv om Everton har akseptert et bud på kantspilleren.