Kuyt nettet i storseier

Kuyt scoret ett av målene da Nederland vant 11-0 mot San Marino. Carroll utelatt fra Englands kamptropp. 90 minutter for Downing, Skrtel, Suarez og Bellamy. Sistnevnte fikk gult kort og er suspendert mot England. Reina og Coates byttet inn.

Andy Carroll var noe overrraskende utelatt fra kamptroppen på 18 spillere til Englands EM-kvalifiseringskamp mot Bulgaria i Sofia. Landslagssjef Fabio Capello valgte Jermaine Defoe som spissalternativ på benken i en kamp England vant 3-0. Stewart Downing spilte samtlige minutter. Kantspilleren  la corneren som Wayne Rooney headet i mål til 2-0. Downing var selv nær nettkjenning med heading i stolpen.

Nederland vant hele 11-0 mot San Marino i Eindhoven. Dirk Kuyt scoret kampens fjerde mål i det 49.minutt. Et drøyt kvarter før slutt ble han byttet ut til fordel for Eljero Elia. Dagens mann var Arsenals Robin van Persie med fire scoringer.

Wales beseiret Montenegro 2-1 i Cardiff. Craig Bellamy fikk tillit gjennom hele kampen, og pådro seg gult kort for en relativt uskyldig hendelse like før pause. Det betyr at spissen er suspendert mot England på tirsdag.

Martin Skrtel spilte samtlige minutter i sin 50. landskamp da Slovakia spilte målløst borte mot Irland.

Tre Liverpool-spillere var også involvert i privatlandskamper. Uruguay snudde 0-1 og 1-2 til 3-2-seier mot Ukraina i Kharkiv, men Luis Suarez kom ikke på scoringslisten denne gang selv om han spilte 90 minutter.  Nyervervelsen Sebastian Coates kom inn i det 73. minutt.

Spania lå under 0-2 til pause mot Chile på nøytral grunn i Sveits. Pepe Reina erstattet Iker Casillas ved sidebyttet og Liverpool-keeperen holdt buret rent.  Spania vant til slutt 3-2. Seiersmålet kom på overtid ved Cesc Fabregas som satte returen i mål fra eget straffespark. Det var høy temperatur på tampen. To chilenere fikk rødt kort, en av dem satt sågar på benken.

Utlånte Alberto Aquilani ble byttet inn i det 73. minutt i Italias 1-0-seier borte mot Færøyene.