Kuyt optimistisk foran Arsenal-møte

Dirk Kuyt har tro på at Liverpool kan gjøre en god kamp og få med seg et godt resultat borte mot Arsenal i dag. Nederlenderen håper å nette igjen på Emirates Stadium.

Dirk Kuyt mener Liverpool har det som skal til for å beseire Arsenal. The Gunners har solgt Cesc Fabregas, mens Gervinho og Alex Song er suspendert.
- De har et flott lag og flotte spillere, ikke bare 11, så de vil fortsatt ha et veldig godt lag, sier Dirk Kuyt til Liverpoolfc.tv.

- Men vi må se til oss selv. Hvis vi kan prestere slik vi kan og være 100 prosent fokusert på det vi ønsker å gjøre, har vi en god mulighet til å få et godt resultat. Jeg er sikker å at vi kan klare det, selv om de spillerne hadde vært involvert på lørdag.

- Det er en stor gruppe som har tittelhåp for tiden. Arsenal vi alltid være der. De har akkurat solgt sin beste spiller, men vi en tilsvarende situasjon da Fernando Torres forlot klubben og vi fikk to flotte spillere igjen.

- Jeg liker ikke å se for mye på motstanderne, men jeg tror Arsenal vil være der oppe denne sesongen med United og Chelsea. Manchester City og Spurs vil være der, så det er opp til oss å få et godt resultat, spille bra og være der. Jeg har stor tro til at vi kan klare det.

Lagen spilte 1-1 i tilsvarende oppgjør forrige sesong. Robin van Persie scoret på straffespark på overtid, men Dirk Kuyt utlignet selv fra ellevemetersmerket enda dypere inn i tilleggstiden.
- Det er et flott stadion å spille på, spesielt når du får et godt resultat. Jeg har scoret et par viktige mål der. Forhåpentligvis kan jeg gjøre det samme på lørdag.

- Det finnes nesten ingen bedre følelse enn å score i siste minutt og vinne en kamp eller får et godt resultat.

Kuyt bryr seg lite om å møte et antatt topplag så tidlig.
- Du må ta terminlisten som den kommer. Forrige sesong møtte vi dem i den første kampen på Anfield, og vi har uheldige om ikke vant.

- Forhåpentligvis kan vi få et flott resultat og våre tre første poeng for sesongen. Det vil gi alle et enormt løft, og jeg tror vi kan klare det. Hvis vi har troen på oss selv, har vi kvaliteter. Vi tenger bare å vise det på lørdag.

- Det ville bety mye å vinne. Hvis vi kan få tre poeng, vil det sende ut en melding til alle i Premier League.

- Det er det vi ønsker å vinne. Vi ønsker å vinne kampene våre. Hvis vi klarer det, kan vi forhåpentligvis ta de stegene fremover som vi ønsker.