Kuyt satte rekord med sen scoring

Aldri før i Premier Leagues historie har det blitt scoret et mål så sent som 90+12 minutter. Dalglish og Wenger skværet opp etter at gemyttene hadde roet seg.

Totalt ble det spilt 11 minutter og 52 sekunder med overtid på Emirates i går ettermiddag. Mesteparten som en følge av Jamie Carraghers hodeskade. Dommer Andre Marriner la opprinnelig til åtte minutter, men det ble altså spilt nesten fire minutter mer enn det. Dette skyldes protestene som oppstod i forbindelse med Jay Spearings felling av Cesc Fabregas og feiringen av Arsenals straffescoring i det 98.minutt, samt tumultene som oppstod i forbindelse med Liverpools frispark like utenfor 16-meteren like etterpå og det faktum at det tok veldig lang tid å få Arsenals mur til å stille seg langt nok unna ballen, samt Arsenals protester i forbindelse med det påfølgende straffesparket som gjestene fikk.

Det er The Independent som har sjekket statistikkene, og funnet ut at Dirk Kuyt sitt utligningsmål, etter 90+12 minutter, er den seneste scoringen i Premier Leagues historie.

Straffescoringen til nederlenderen førte som kjent til en verbal krangel mellom managerne Kenny Dalglish og Arsene Wenger. Duoen tok hverandre i hånden etterpå, og begge tonet ned episoden.

- Jeg fortalte ham at jeg fortsatt skylder ham en middag. Det er ikke noe problem mellom oss, sier Dalglish til The Independent.

- Jeg sa bare til Dalglish at det ikke var straffespark. Det var alt. Det kan dere sjekke på TV, uttaler Wenger.

- Liverpool forsvarte seg veldig dypt. Vi hadde ballen hele tiden, men spilte mot åtte til ti mann på deres halvdel, slik vi gjør i hver eneste kamp her.

Dalglish er på sin side fornøyd med å ha frustrert Wenger og hans mannskap med sin taktikk. Skotten mener det er et tegn på at hans lag har gjort noe riktig.

- Det er bra, dersom vi frustrerer motstanderens manager. Det vil vi være fornøyd med i hver eneste kamp. Vi vil gjøre vårt beste. Dersom noen har problemer med det, kan vi ikke hjelpe dem.