Kuyt savner stabilitet

Dirk Kuyt mener at resultatene mot topplagene har vist at Liverpool kan kjempe med de beste, men hattrickhelten etterlyser mer stabilitet. Tror fremtiden er lys for LFC.

3-1-seieren mot Manchester United var Liverpools tredje strake hjemmeseirer mot erkerivalen. De innbyrdes resultatene mellom de fire øverste på tabellen og Liverpool viser at Manchester United kun er bedre enn Anfield-klubben. Merseysiderne har sanket ti poeng fra seks kamper mot United, Arsenal, Manchester City og Chelsea. Alex Fergusons mannskap har tatt 13 av 21 poeng, inkludert kampene mot Liverpool.

Liverpool ligger seks poeng unna en Champions League-plass og 18 bak ligaleder Manchester United. Tap mot Blackpool (to ganger), Everton, Stoke, Newcastle, Wolverhampton, Blackburn og West Ham har ødelagt mye av sesongen. I de ni gjenstående kampene er bare te kamper, mot Arsenal, City og Tottenham, mot lag over dem på tabellen.
- Vi ønsker å vinne hver kamp. Vi ønsker en god kamprekke, uttaler Dirk Kuyt til Press Association.

- Målet for oss er stabilitet. Vi har vist at vi kan kjempe med de beste, men å konkurrere med de beste er ikke nok til å vinne noe.

- Vi har beseiret United og Chelsea (to ganger), men vi ønsker også å slå andre lag. Du må også vinne, med all respekt, mot West Ham, Wolves, Blackpool etc.

- Alle jobber meget hardt hver dag for å få fremgang. Forhåpentligvis kan vi vise at West Ham-kampen forrige uke var et feiltrinn og få en rekke med seirer.

- Det vil være vår motivasjon for de kommende kampene. Vi alle vet at det blir meget vanskelig. At Birmingham vant Carling Cup betyr at det ikke er så mange plasser i Europa League som vi kan ta. Vi må fortsette å vinne våre kamper. Så får vi se hva som skjer.

Kuyt tror på en lys fremtid for Liverpool FC.
- Jeg synes eierne har vist hvor positive de er ved å kjøpe Suarez og Andy Carroll. Det første manageren fortalte oss da han kom (erstattet Hodgson i januar), var at vi besitter mye kvalitet.

- Med de spillerne som kom i januar og forhåpentligvis nye spillere til sommeren må vi kjempe med de beste.