Kvartett nær retur

Steve Clarke opplyser at Liverpool håper å ha Steven Gerrard, Martin Kelly, Jonjo Shelvey og Fabio Aurelio tilbake i full trening neste uke. Alle fire kan rekke West Brom-kampen.

Steven Gerrard har gått glipp av Liverpools tre seneste kamper etter å ha gjennomgått en lyskeoperasjon, mens Martin Kelly har vært ute med en hamstringstrekk siden bortekampen mot West Ham. Jonjo Shelvey har vært ute av spill siden tidlig i februar på grunn av en kneskade. Fabio Aurelio gikk ut med en hamstringskade mot Manchester United.

- De er alle i fremgang, Vi krysser fingrene for at vi får Martin Kelly og Steven Gerrard tilbake i trening i midten av neste uke. Vi håper det samme med Jonjo Shelvey, som har vært ute i lang tid. Fabio Aurelio er også i fin fremgang, uttaler Steve Clarke til Liverpoolfc.tv.

- Det er våre fire med langtidsskader, de som har skapt litt bekymring for oss nylig, men forhåpentligvis vil de bli med oss på trening i neste uke.

Clarke innrømmer at det er for tidlig å si om Gerrard, Kelly, Shelvey eller Aurelio er aktuelle til kampen mot West Bromwich 2. april, men førstelagstreneren tror alle fire vil bli involvert kommende måned. Da står møter med Manchester City, Arsenal og Birmingham på programmet.

- Vi får se på situasjonen når vi får dem tilbake og se hvilken form de er i. Hvis de er i bildet (for West Brom), er det en bonus for oss. Hvis ikke, så har vi andre vanskelig kamper neste måned. Hvis de blir klare til dem, vil det være bra for fotballklubben.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjerPrøv denne linken