Legesjekk for Marveaux

Ifølge Tony Barrett har Sylvain Marveaux hatt medisinsk sjekk i Liverpool og er på vei fra Rennes på Bosman. Adam og Downing fortsatt favoritter til å komme til Anfield, mens rutinerte spillere kan være på vei ut.

Barrett skriver i morgendagens The Times at Liverpool arbeider med å fullføreovergangen til Sylvain Marveaux (25) fra Rennes, selv om spilleren ikke kansignere før transfervinduet åpnes i Europa 1.juli.

Den tidligere U21-spilleren for Frankrike har vært mye plaget av skader, men eri form en hurtig spiller som både kan spille på kanten og bak en ensom spiss.

The Times tror at Liverpool fortsatt er favoritt til å sikre seg Charlie Adam,selv om det ryktes at både Tottenham og Man Utd også skal ha vist interesse.Det åpenbare hinderet er transfersummen, hvor Blackpool skal forvente å få ettosifret antall millioner pund for midtbanespilleren, noe Liverpool ikke erinteressert i å betale. De røde håper at skottens ønske om å reise tilMerseyside til slutt vil presse frem en overenskomst.

Barrett nevner navn som Christian Poulsen, Joe Cole, Alberto Aquilani ogkanskje også Raul Meireles blant spillere som kan være på vei ut av klubben.Meireles har blitt linket til Inter, men den italienske storklubben må i såfall bla opp mer enn de £11M som Liverpool betalte Porto sist sommer. Noenavgjørelse vil neppe skje før Inter ansetter en ny manager.