LFC bekrefter forhandlinger med Norwich

Liverpool FC bekrefter at klubben er i forhandlinger med Norwich om et salg av midtstopper Daniel Ayala.

Ayala har blitt linket til en rekke klubber de siste ukene, men manager Kenny Dalglish avslørte under dagens pressekonferanse at midtstopperen er på nippet til å skrive under for Norwich. Nå bekrefter altså Liverpool FC at klubbene er i offisielle forhandlinger om en overgang for spanjolen.

- Den eneste som forsvinner fra klubben er Daniel Ayala. Han går til Norwich, sa Dalglish under dagens pressekonferanse på Melwood.

Norwich-manager Paul Lambert vil ikke si så mye om saken, men det skal være snakk om en overgangssum på rundt £800 000 for 20-åringen.

- Det skjer ting for øyeblikket, men vi får vente og se hva som blir utfallet. Ting vil trolig ikke være i orden før i neste uke. Vi er nesten i mål, men vi må se hvor vi ender opp først, uttalte Lambert på sin pressekonferanse i dag.

- Han er her for øyeblikket. Han snakker med oss, og han har akkurat nå en legesjekk. Så får vi se senere om alt er greit. Er alt okay, vil han være tilbake hos oss i neste uke.

- Du må ha en stor tropp med tanke på en lang og hard sesong. Daniel er en ung spiller som har spilt mot oss for Hull og Derby. Jeg synes han er sterk og god i lufta. Han var en vi mente vi kunne ha nytte av i vår klubb.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.