LFC bekrefter ny avtale med Kuyt

Liverpool FC bekrefter at Dirk Kuyt har skrevet under en ny kontrakt med klubben. LFC sier ingenting om kontraktens lengde, men Liverpool Echo antyder til 2013.

Liverpool FC melder bare at Dirk Kuyt har skrevet under på en ny langtidskontrakt.

- Vi er veldig fornøyde. Dirk har vært her lenge, og hele tiden prestert på et høyt nivå. Når spillere som ham, med den rutine og de holdningene han besitter, ønsker å forplikte seg til klubben for fremtiden er det veldig givende, sier fotballdirektør Damien Comolli til Liverpoolfc.tv.

- Når du ser hans prestasjoner, blir det åpenbart hvorfor vi ønsker at han skal bli i klubben. Hans arbeidskapasitet, det han gjør med ballen og hans fantastiske vilje til å jobbe, både på Melwood til daglig og i kamper, taler sitt tydelige språk. Han viste hva kan kan gjøre med en flott scoring mot Manchester City, fortsetter franskmannen.

- Han er en anvendelig spiller som kan benyttes i tre eller fire posisjoner, og det er viktig i moderne fotball. Dirk har spilt spiss etter at Kenny tok over, enten som hengende spiss eller på høyresiden. Han har store individuelle kvaliteter, og har alltid et smil på lur. Han jobber hardt og har klubben i sitt hjerte. Alle disse tingene gjør at vi er glade for å ha ham her på lang sikt.

Lucas signerte nylig ny langtidskontrakt, og Comolli er glad for at Kuyt nå gjør det samme.

- Det er det samme som med Lucas. Du føler at spilleren har gjort det bra, og vi tror han vil gjøre det bra i fremtiden. Vi vil gjøre alt vi kan for å beholde dem. Det første de sa til oss var at de ønsket å fortsette i Liverpool, og det er et sterkt signal om stabilitet.

- Alt tyder på at vi beveger oss i riktig retning. Jeg tror ikke Dirk en gang vurderte å snakke med andre klubber, for han har sagt at han ønsker å bli her fra dag en av. Jo lenger han blir her, jo bedre er det, avslutter Comolli.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.